Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Τοπικά

Ψηφίζουμε την Eλληνίδα και Ελασσονίτισσα designer Βασιλική Συμεωνίδη στο διεθνή διαγωνισμό μόδας του ELLE!

Συναντήσαμε τη Βασιλική Συμεωνίδη, την founder του ελληνικού brand ρούχων VATHOS Apparel και μας έδωσε πληροφορίες σχετικά με το concept και τη λογική πάνω στην οποία έχτισε την εμπνευσμένη σειρά ρούχων της.

Mουγγή η δημοτική αρχή για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα Παλαιά Σφαγεία που ακόμα-Αναδύουν…δυσωδία

ΜΟΥΓΓΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ-ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΕΝΕΠΛΑΚΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΑΛΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ;

Φώτης Καραγκόγκος: "Κάποιοι πολιτεύονται για ιδιοτελείς σκοπούς!"

Με αφορμή το δημοσίευμα της ΕτΕ στο προηγούμενο φύλλο που αναφέρονταν σε αιτήσεις που είχε υποβάλλει ο κ. Καστανάρας στην διοίκηση της ΔΕΥΑ.ΕΛ ζητώντας να πληροφορηθεί για θέματα που αφορούσαν στην λειτουργία της Δημοτικής επιχείρησης, από τον πρόεδρο της κ. Καραγκόγκο λάβαμε την παρακάτω απάντηση που  αφήνει σαφείς αιχμές για κάποιους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά… «Δυστυχώς ορισμένοι έχουν αναγάγει την ενασχόλησή τους με τα κοινά σε εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και συμφερόντων και όχι σε υπηρέτηση του πολίτη και της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι είναι και οι τελικοί κριτές όλων μας»ενώ σε άλλο σημείο εμμέσως πλήν σαφώς κάνει λόγο για φαβοριτισμό!!…

Μουσικοχορευτική Βραδιά το Σάββατο 20 Μαίου "Πέρα στον Πέρα Μαχαλά"!!!

Η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Μ.Ε.Σ Πέρα Μαχαλά σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική Βραδιά ''Πέρα στον Πέρα Μαχαλά''.

Χωρίς δασκάλα ο β΄Παιδικός Σταθμός-Ανάστατοι και θυμωμένοι οι γονείς ζητάνε εδώ και τώρα λύση

ΣΙΓΗ …ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ- ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

"Δεν έδωσε εντολή ο Γιάννης Χαλκίδης να παρθούν τα κουταβάκια από την μητέρα τους"

Με την εφημερίδα μας επικοινώνησε εκτάκτως αναπληρωτής προισταμένη-υπάλληλος της αντιδημαρχίας καθαριότητας, όπου και μας διαβεβαίωσε πως:

Γιάννης Χαλκίδης: "Ουδέποτε έδωσα εντολή να μαζέψουν κουταβάκια και σκυλίτσες. Αν βρει έναν υπάλληλο, εγώ θα παραιτηθώ"

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Χαλκίδης με αφορμή την επιστολή-δημοσίευμα της κ. Ρούλας Γιαβούρογλου μας τόνισε τα εξής:

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO