Είστε εδώ:Ιστορία»Τσαριτσάνη

Τοπικά

Πρόσκληση-Προετοιμασία για την Δημιουργία Νέου Δήμου Ολύμπου

Από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Λιβαδίου, Σαρανταπόρου, Ολύμπου και Κοινότητας Καρυάς

Διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών για την επιβολή προστίμου στο τέλος του 0,5 που τους απεστάλλη από τον Δήμο-Ζητούν διευθέτηση των πληρωμών για να ανταπεξέλθουν

Το 0,5 % ή 5% αποτελεί τον καθορισμό του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων που επιβάλλει σύμφωνα με τον Νόμο η αρμόδια δημοτική αρχή στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το ίδιο συνέβαινε και στον Δήμο Ελασσόνας μέχρι και το 2012 όταν η δημοτική αρχή Πασχόπουλου αποφάσισε να μην επιβάλλει ξανά το τέλος στους εν λόγω ελεύθερους επαγγελματίες, αφού όπως τόνιζε τότε ο Δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος: "Το ποσό είναι μηδαμινό για τον Δήμο και θεωρούμε ότι θα πρέπει να δώσουμε μια ανάσα στους επαγγελματίες σε μια κρίση που αρχίζει να βαθαίνει".

Τριήμερο Πυθιώτικο Γλέντι 2017!!!

Δελτίο Τύπου Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017
Τριήμερο Πυθιώτικο Γλέντι 2017!!!

14-15-16 Αυγούστου!!!

Κάηκε μίνι μάρκετ στο χωριό Γεράνεια Ελασσόνας-Ζητείται βοήθεια και κινητοποίηση

Κάηκε μίνι μάρκετ στο χωριό Γεράνεια Ελασσόνας και μετά από επικοινωνία που υπήρξε από μέλος της οικογενείας ζητείται κινητοποίηση και βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, ώστε να στηριχτεί η προσπάθεια που κάνουν να επαναφέρουν την επιχείρηση στην προτέρα κατάσταση.

Πωλείται το Καφέ "Κλασσικό" στην Ελασσόνα!

Δελτίο Τύπου Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017
Πωλείται το Καφέ "Κλασσικό" στην Ελασσόνα!

Πωλείται το Καφέ-Μεζεδοπωλείο "Κλασσικό" στην Ελασσόνα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Εφτά διαφορετικοί οδηγοί έσπασαν και τα δύο τους λάστιχα σε συγκεκριμένη λακκούβα μετά το Μικρό Ελευθεροχώρι!

Είναι από τα πιο παράξενα και αρνητικά..."deal" στην Εθνική Οδό Ελασσόνας-Κοζάνης, μετά το Μικρό Ελευθεροχώρι και συγκεκριμένα μετά τις καλύβες των Σαρακατσαναίων (στην πρώτη αριστερή στροφή στην κάθοδο) όπου μία συγκεκριμένη λακούβα που το είχαμε επισημάνει και τις 11 Ιουνίου δημιουργεί απίστευτες ζημιές στους οδηγούς, σπάζωντάς τους τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους!

Στα 2 εκατ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας

Δελτίο Τύπου Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
Στα 2 εκατ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας

ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ-*«Τρέχουν» εκατοντάδες διακανονισμοί για απλήρωτους λογαριασμούς νερού

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO