Είστε εδώ:Ιστορία»Τσαριτσάνη

Διαμαρτύρονται έντονα οι γονείς στην Άζωρο για τις πεταμένες κούνιες και τα σκουπίδια στην παιδική χαρά

Γράφτηκε από  Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Οι φωτογραφίες είναι από την παιδική χαρά στην Άζωρο που κατασκευάστηκε εκ νέου στο χωριό και μας τις έστειλαν γονείς με ηλεκτρονική ταχυδρόμηση τονίζοντας τα παρακάτω γεγονότα:  

Διαμαρτύρονται έντονα οι γονείς στην Άζωρο για τις πεταμένες κούνιες και τα σκουπίδια στην παιδική χαρά

Οι παλιές κούνιες ξηλώθηκαν αλλά είναι πεταμένες και σπασμένες με αποτέλεσμα να αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά.

Οι κάτοικοι μίλησαν με την τοπική αρχή, τονίζοντας πως είναι άμεση ανάγκη να φύγουν από εκεί τα κομμένα αντικείμενα και η απάντηση ήταν ότι κάποια στιγμή θα τα μαζεύανε. Επίσης καταγγέλουν πως όλο μέρος είναι γεμάτο σκουπίδια, από την εποχή που γινόντουσαν οι εργασίες και κανείς δεν τα έχει μαζέψει. Οι φωτογραφίες έχουν σταλθεί όπως μας δηλώνει πατέρας και στον Δήμαρχο Ελασσόνας και είναι ενήμερος.

"Ζητάμε ένα συνεργείο να μαζέψει τα σίδερα από τις παλιές κούνιες και να μαζευτούν επιτέλους τα σκουπίδια" μας τονίζουν.

Επίσης από τις καινούργιες κατασκευασμένες κούνιες, η περιστρεφόμενη κούνια φτιάχτηκε πρόχειρα και τα παιδιά κινδυνεύουν όταν ανεβαίνουν να παίξουν.

"Εμείς επικοινωνήσαμε με την εφημερίδα σας και ζητάμε και από τον Δήμαρχο να το λάβει υπόψην γιατί θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα. Θέλουμε να ευαισθητοποιηθεί ο θεσμός και να μην έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιο συμβάν άσχημο. Ήδη ένα παιδάκι κόπηκε στις κούνιες. Να μην συμβεί άλλο γεγονός στην Βουβάλα"! επισημαίνουν στο τέλος με αγωνία!

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO