Είστε εδώ:Ιστορία»Τσαριτσάνη

Οδηγός πέρασε πάνω από σκυλί, του έσπασε το πόδι σε τρία κομμάτια και το εγκατέλειψε! Και εκεί εμφανίστηκαν οι Ελασσονίτες Εθελοντές...

Γράφτηκε από  Δελτίο Τύπου Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Ένα ακόμη άσχημο, αρνητικό και τραγελαδικό γεγονός είχαμε στην Ελασσόνα, αφού κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα, οδηγός πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω από ζωντανό αδέσποτο κουτάβι και διαμέλισε με τις ρόδες του το πόδι του, σπάζοντάς το σε τρία κομμάτια και φυσικά το εγκατέλειψε!

Οδηγός πέρασε πάνω από σκυλί, του έσπασε το πόδι σε τρία κομμάτια και το εγκατέλειψε! Και εκεί εμφανίστηκαν οι Ελασσονίτες Εθελοντές...

Το κουτάβι, ένα αδέσποτο θηλυκό λυκόσκυλο μέσα στα αίματα και στους πόνους ούρλιαζε με αποτέλεσμα στην γειτονιά φιλόζωη συμπολίτισσά μας να τηλεφωνήσει στην Ομάδα Κρούσης των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών Αδέσποτων και να ζητήσει βοήθεια.

Τα μέλη των εθελοντών μετέφεραν το κουτάβι σε κτηνίατρο της πόλης, όπου με παυσίπονα και αντιβίωση προσπάθησαν να ηρεμήσουν το σκυλί και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κτηνιατρική κλινική στη Λάρισα όπου οι γιατροί έκπληκτοι απορούσαν πως είναι δυνατόν με τέτοιο σπάσιμο στο πόδι, ο οδηγός να μην το κατάλαβε ή να μην είχε την παιδεία και την ευαισθησία να σταματήσει και να βοηθήσει το σκυλί, αφού η ακτινογραφία κυριολεκτικά άφησε άφωνους γιατρούς και μαθητευόμενους στην κλινική!

Το χειρουργείο που διήρκησε αρκετές ώρες είχε απόλυτη επιτυχία και η σκυλίτσα αποφασίστηκε να μείνει σε φιλόζωη εθελόντρια συμπολίτισσά μας, φιλοξενούμενη για δύο μήνες για να αναρρώσει όπου και μεταφέρθηκε στον εν λόγω ιδιωτικό χώρο από τα μέλη των Εθελοντών.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO