Είστε εδώ:Οδηγός»Ένδυση»Υποδήματα»Υποδήματα Μπαγιώτα

Τέλος εποχής για Δολιχιακό και Στέφανο Σουγλή-Πήρε μεταγραφή στον Δαμασιακό

Γράφτηκε από  Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Μετά από πάρα πολλά χρόνια όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Δολιχιακό (όπως ανακοίνωσε το eleftheria.gr), φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατά αγωνιστικές περιόδους και ξεκινώντας από τα τσικό της παρολύμπιας ομάδας,

Τέλος εποχής για Δολιχιακό και Στέφανο Σουγλή-Πήρε μεταγραφή στον Δαμασιακό

ο Στέφανος Σουγλής έλυσε την συνεργασία με την ομάδα της καρδιάς του και ο Δαμασιακός έκανε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση αφού πρόσθεσε στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή όπου έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις στην άμυνα και στο κέντρο του γηπέδου ενώ για χρόνια στην ομάδα του Δολιχιακού σκόραρε αρκετές φορές είτε μέσα από την μεγάλη περιοχή είτε εκτελώντας πέναλτι. Τέλος ο Στέφανος Σουγλής θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές με καταγεγγραμένα πάρα πολλά χιλιόμετρα στο δυναμικό του συνολικά αλλά και κατά μέσο όρο στα παιχνίδια που αγωνιζόταν με τον Α.Ο. Δολιχιακού.

Ο Δαμασιακός όμως δεν έμεινε μόνο στην απόκτηση του νεαρού Δολιχιώτη αλλά ανακοίνωσε την απόκτηση και του Γιάννη Ιωαννίδη δείχνοντας τις διαθέσεις της διοίκησης αφού η ομάδα επιστρέφει στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO