Είστε εδώ:Ιστορία»Τσαριτσάνη

Αθλητικά-Τοπικά

Διαμαρτύρονται έντονα οι γονείς στην Άζωρο για τις πεταμένες κούνιες και τα σκουπίδια στην παιδική χαρά

Οι φωτογραφίες είναι από την παιδική χαρά στην Άζωρο που κατασκευάστηκε εκ νέου στο χωριό και μας τις έστειλαν γονείς με ηλεκτρονική ταχυδρόμηση τονίζοντας τα παρακάτω γεγονότα:  

Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας "Mountain Bike" στην Άκρη Ελασσόνας!

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Άκρης Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 20–08–2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ.

Οδηγός πέρασε πάνω από σκυλί, του έσπασε το πόδι σε τρία κομμάτια και το εγκατέλειψε! Και εκεί εμφανίστηκαν οι Ελασσονίτες Εθελοντές...

Ένα ακόμη άσχημο, αρνητικό και τραγελαδικό γεγονός είχαμε στην Ελασσόνα, αφού κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα, οδηγός πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω από ζωντανό αδέσποτο κουτάβι και διαμέλισε με τις ρόδες του το πόδι του, σπάζοντάς το σε τρία κομμάτια και φυσικά το εγκατέλειψε!

Τέλος εποχής για Δολιχιακό και Στέφανο Σουγλή-Πήρε μεταγραφή στον Δαμασιακό

Μετά από πάρα πολλά χρόνια όπου προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Δολιχιακό (όπως ανακοίνωσε το eleftheria.gr), φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού κατά αγωνιστικές περιόδους και ξεκινώντας από τα τσικό της παρολύμπιας ομάδας,

Χώρισαν οι δρόμοι Π.Ο.Ε. και Κωνσταντίνου Γκουτζουρέλα

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
Χώρισαν οι δρόμοι Π.Ο.Ε. και Κωνσταντίνου Γκουτζουρέλα

Χώρισαν οι δρόμοι μετά από 13 χρόνια του ΠΟΕ και του νεαρού 22 χρόνου τερματοφύλακα Γκουτζουρελα Κωνσταντίνου.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO