Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Δυναμική η απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων στην Εργατική Πρωτομαγιά

Δυναμική η απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων στην Εργατική Πρωτομαγιά
Εκ της συντακτικής ομάδας

Με ομιλίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και των αγροκτηνοτροφικών συλλόγων ξεκίνησε η μεγάλη και δυναμική απεργιακή κινητοποίηση στην Εργατική Πρωτομαγιά στο κέντρο της Ελασσόνας, όπου μετά από πορεία μέσα στην αγορά, κατέληξε για την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντιστάσεως.

Πολίτες, ηλικιωμένοι, νεαρά παιδιά και συνδικάτα συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή απεργιακή συγκέντρωση, με το σύνθημα για νέους αγώνες και κλιμάκωση των κινητοποίησεων να δονεί την ατμόσφαιρα.

Από το Σικάγο, το 1886, ως την Πρωτομαγιά της Αθήνας, το 1894, από το Μάη του ’36 στη Θεσσαλονίκη ως την ηρωική θυσία των 200 κομμουνιστών στην Καισαριανή, το 1944, από το τότε έως το σήμερα, η εργατική τάξη με τους αγώνες της συνεχίζει να βροντοφωνάζει ότι δεν συμβιβάζεται με την αδικία και την εκμετάλλευση ούτε με τους πολέμους για τα συμφέροντα των λίγων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.