Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ο Ελασσονίτης Γιώργος Κατσιαντώνης από τα έδρανα της Βουλής στο χώρο της εστίασης στις ΗΠΑ

Ο Ελασσονίτης Γιώργος Κατσιαντώνης από τα έδρανα της Βουλής στο χώρο της εστίασης στις ΗΠΑ
Δελτίο Τύπου

Μεγάλη αλλαγή στη ζωή τού έκανε εδώ και λίγα χρόνια ο πρώην βουλευτής Λάρισας με την Ένωση Κεντρώων και μετέπειτα υποψήφιος με τη Ν.Δ., Γιώργος Κατσαντώνης.

Ο Ελασσονίτης πρώην βουλευτής επέστρεψε στις ΗΠΑ και πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Συγκεκριμένα είχε ανοίξει μια ταβέρνα – εστιατόριο, το Luigi’s Pizza Bar and Grille, στο Μanchester του New Hampshire. Για κάποιο λόγο αναγκάστηκε να το κλείσει και έναν χρόνο μετά όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να το λειτουργήσει εκ νέου, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Κρατώντας ζωντανό τον θρύλο από το 1975.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο αδελφός του Γιώργου Κατσιαντώνη, Θωμάς (για πολλές θητείες βουλευτής των Δημοκρατικών στην Αμερική) δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης στις ΗΠΑ.

Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλές δουλείες και ότι καλύτερο για το μέλλον.

Δείτε την ανάρτηση:

«Γεια σε όλους!! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το pizza bar και grill του Luigi επιστρέφει καλύτερα από ποτέ!!! Τις επόμενες μέρες θα ανοίξουμε τις πόρτες μας για να σας εξυπηρετήσουμε για άλλη μια φορά.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για το μεγάλο ραντεβού μας για τα εγκαίνια.

Luigi's Pizza Bar and Grille

Κρατώντας ζωντανό τον θρύλο από το 1975».

Πηγή: Α.Ν. - Με πληροφορίες από onlarissa.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.