Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Την δική τους γνωριμία με το ποδήλατο πραγματοποίησαν μαθητές & μαθήτριες στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Ελασσόνα

Την δική τους γνωριμία με το ποδήλατο πραγματοποίησαν μαθητές & μαθήτριες στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Ελασσόνα
Εκ της συντακτικής ομάδας

Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται ως συνδιοργανωτής τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, και είναι ένας από 22 Δήμους της Ελλάδας, που θα φιλοξενήσουν την παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Αθήνα

Στο πλαίσιο του Διεθνή αγώνα, διοργανώνονται ποικίλες δράσεις που προωθούν την οδική ασφάλεια και την αστική κινητικότητα με στόχο να γίνουν όλες οι δράσεις μέρος της μεγάλης ποδηλατικής γιορτής στις 16 Μαΐου, την ημέρα Διέλευσης του Ποδηλατικού Αγώνα από την Ελασσόνα.

Μια από τις δράσεις πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ελασσόνας με τη συμμετοχή μαθητών των Δ΄ και Ε΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης. Απώτερος σκοπός αυτών, ήταν να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γνωριμία των παιδιών με το ποδήλατο καθώς και η σταδιακή εξοικείωση τους με την ορθή και ασφαλή χρήση του.

Σημαντικότατη ήταν η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην εν λόγω δράση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.