Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στη προεπιλογή της Εθνικής Κ14 ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου του ΠΟΕ

Στη προεπιλογή της Εθνικής Κ14 ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου του ΠΟΕ
Δελτίο Τύπου

Μια σημαντική στιγμή ήρθε για νεαρό και πολλά υποσχόμενο παίκτη από τμήματα υποδομής του ΠΟ Ελασσόνας.

Ο λόγος για τον 13χρόνο μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου ο οποίος θα είναι ένας από τους παίκτες που θα βρεθούν αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου στη Λάρισα όπου θα γίνει η προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ14.

Η ακαδημίες του ΠΟ Ελασσόνας πάντοτε βγάζουν ταλέντα και ένα από αυτά είναι ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννηθείς 2010), εδώ και πάρα πολύ καιρό ξεχωρίζει για την ποδοσφαιρική του ποιότητα και όλοι βλέπουν ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ήδη τα πρώτα του ποδοσφαιρικά εφόδια τα έχει πάρει από τον “δάσκαλο” Γιώργο Καλτέκη που αισιοδοξεί ότι ο παίκτης του έχει όλα τα προσόντα να διακριθεί.

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88,4

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.