Είστε εδώ:Οδηγός»Διασκέδαση»Καφενεία»Παραδοσιακό Καφενείο-Μεζεδοπωλείο-"Στου Μπούσια"

100 αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελασσόνας πέρασαν τις εξετάσεις-Τιμήθηκε ο Ιωάννης Κατσάρας

Γράφτηκε από  Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

100 αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελασσόνας πέρασαν τις εξετάσεις των ζωνών τους και τιμήθηκαν από τους προπονητές και την επιτροπή των επιδείξεων, στο κλειστό γυμναστήριου του Ενιαίου Λυκείου Ελασσόνας. Με εξαιρετικές τεχνικές, σπασίματα σε ξύλα αλλά και μια πρωτότυπη μουσική χορογραφία από την Νάνσυ Κατσάρα και τις μαθήτριές της,

100 αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελασσόνας πέρασαν τις εξετάσεις-Τιμήθηκε ο Ιωάννης Κατσάρας

 κέρδισαν το χειροκρότημα των γονέων και των παρευρισκομένων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εκτός του προπονητή Ιωάννη Κατσάρα, διδάσκουν και οι Ανθή Κατσάρα, Νάνσυ Κατσάρα τους αθλητές του συλλόγου, όντας κάτοχοι DAN και οι δύο κόρες του δασκάλου, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις συμβουλές και την διδασκαλία τους επάνω στο αγώνισμα. To παρόν έδωσαν στις εξετάσεις οι προπονητές και κάτοχοι DAN κ.κ. Νίκος Παιταρίδης, Βασίλειος Κουκουλέτσιος και ο διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης.

Μάλιστα ο κ. Κουκουλέτσος τίμησε πρώτα τον δάσκαλο-προπονητή Ιωάννη Κατσάρα και στην συνέχεια και τον κ. Μουταφίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία, αντίστοιχα.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO