Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Αθλητικά-Τοπικά

2oς Ορειβατικός Αγώνας στην Τσαριτσάνη από τον Εξωραιστικό και τους Μαραθωνοδρόμους Λάρισας

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης και ο Σύλλογος  Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας συνδιοργανώνουν τον 2ο Ορειβατικό αγώνα. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες 1)Ημιμαραθώνιος απόστασης  21 χλμ. 2) Σέγκια trail 8χλμ. και 3) πεζοπορίες 4.5 χλμ. και 1,5 χλμ. στα μονοπάτια του βουνού και του δάσους της Ιστορικής και Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, στις 17 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας, της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης,του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, του Ιππικού Ομίλου Τσαριτσάνης και αθλητών, καθώς και με τη στήριξη από τους Εθελοντές Διασώστες Ελασσόνα.Επίσης υπό την Αιγίδα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.), τους επαγγελματίες, την ενεργή συμμετοχή άλλων τοπικών  εθελοντικών ομάδων και Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας, Νομού Λάρισας.

Περπατάμε και γνωρίζουμε τον τόπο μας!

Δελτίο Τύπου Δευτέρα, 22 Μαϊου 2017
Περπατάμε και γνωρίζουμε τον τόπο μας!

Με στόχο την προβολή της επαρχίας Ελασσόνας, μέσα από προγραμματισμένες περιηγήσεις, εκδρομές, πεζοπορίες, και αθλητικές δράσεις, που θα έχουν ως στόχο την γνωριμία με τα χωριά της επαρχίας και σημαντικών ιστορικών της μνημείων, θα αρχίσει να υλοποιείται ένα πρόγραμμα δράσεων με άξονες την ιστορία, τον πολιτισμό, την φύση, τον αθλητισμό και τα μονοπάτια της επαρχίας μας.

Π.Ο.Ελασσόνας: "Βασική προτεραιότητα μας, η ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό"

Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόνας έχοντας πλήρη επίγνωση του ρόλου της στην εκπροσώπηση αυτού του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου και αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των φίλων και φιλάθλων της και της τοπική κοινωνίας, προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:

Αντώνης Παπαδόπουλος: «Μακάρι όσοι άντρες γνώριζα να ταν το μισό από αυτό που είναι ο Αλεξανδρής»

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον Π.Ο.Ε. και μετά τις δηλώσεις και του Προέδρου του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα, ο παραιτηθείς από το πόστο του τεχνικού διευθυντή Αντώνης Παπαδόπουλος τηλεφώνησε στην εφημερίδα μας και τόνισε τα εξής στην ανακοίνωσή του:

Άλκης Παλάγκας: "Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι με τον Π.Ο.Ε."

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Τετάρτη, 17 Μαϊου 2017
Άλκης Παλάγκας: "Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι με τον Π.Ο.Ε."

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε με τον Πρόεδρο του Π.Ο.Ε. Άλκη Παλάγκα, ο οποίος μας δήλωσε και τα εξής: "Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο-τρία πράγματα, αν και τις επομένες ημέρες θα βγει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα μας, στις εφημερίδες για όλα όσα διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Π.Ο.Ε. είναι σε κομβικό σημείο για το αν μπορεί να ανεβεί στην Γ΄Εθνική ή να αποτύχει

Θα είμαστε ειλικρινείς. Όπως ήμασταν πάντα με αυτήν την ομάδα. Είτε γιατί την υπηρετήσαμε, είτε γιατί την αγαπήσαμε, είτε γιατί ματώσαμε οικονομικά, είτε γιατί ο Π.Ο.Ε. συμβολίζει και ενώνει γενιές και γενιές και μας δίδαξε εκείνο το τεράστιο ρητό που επαναλάμβανε πάντα ο αθλητής Nick Vujicic που γεννήθηκε χωρίς χέρια και χωρίς πόδια, πως "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς".

Επίσκεψη μαθητών στο Βιολογικό Καθαρισμό Σαρανταπόρου

Tις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού T.K.Σαρανταπόρου επισκέφθηκαν oι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σαρανταπόρου μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 10:00 π.μ.

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO