Είστε εδώ:Επικοινωνία»Επικοινωνία

Φόλα σε σκυλί ιδιώτη! Ξέφυγε η κατάσταση στην Ελασσόνα!

Γράφτηκε από  Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Μέχρι σήμερα το σύνηθες φαινόμενο ήταν οι φόλες να πέφτουν στα αδέσποτα σκυλιά της πόλης, με την δικαιολογία ότι τα "κωλόσκυλα βρωμίζουν τον τόπο". Απανωτές φορές μάλιστα με ανακοινώσεις τους οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες Αδέσποτων τόνιζαν την ανάγκη για ψυχραιμία και κατήγγειλαν στην αστυνομία εγγράφως τα γεγονότα με τις φόλες και τους θανάτους των αδέσποτων, κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου και για τα δεσπωζόμενα σκυλιά της πόλης, αφού η φόλα δεν αναγνωρίζει οικόσιτο ή μη αν ειναι το ζωντανό.

Φόλα σε σκυλί ιδιώτη! Ξέφυγε η κατάσταση στην Ελασσόνα!

Και εκτός από την φόλα, η δολοφονική διάθεση και πράξη δεν αναγνωρίζει, δεν συμπεριφέρεται ανθρώπινα παρά μόνο απάνθρωπα και τρισάθλια απέναντι σε μια κοινωνία που παλεύει να αλλάξει παροχημένες αντιλήψεις δεκαετιών όσον αφορά τα σκυλιά και να αποδείξει πως δεν ευθύνονται τα συμπαθέστατα τετράποδα αλλά η νοοτροπία, οι θεσμοί και η μη τήρηση του νόμου.

Έτσι και την Τετάρτη το βράδυ, ιδιοκτήτης στην έξοδο της πόλης που είχε το σκυλί του στον ιδιόκτητο χώρο του, ένα λυκόσκυλο φιλικότατο, εκπαιδευμένο και υπάκουο, που δεν επιτέθηκε ποτέ σε κανέναν άνθρωπο ή άλλο σκυλί, το είδε νεκρό στην αυλή της επιχείρησής του, με την οικογένεια του να θρηνεί για τον πέρα για πέρα άδικο δολοφονικό αποτέλεσμα του κάθε επιτήδειου που αρέσκεται στο να ρίχνει φόλες δεξιά και αριστερά.

Η οικογένεια που είδε το σκυλί της νεκρό στο έδαφος, θα προέβη όπως ενημέρωσε την εφημερίδα μας σε έγγραφη καταγγελία διότι είναι απαράδεκτο εν έτει 2017 οι φόλες να πέφτουν σαν "μάνα εξ ουρανού" και να τσακίζουν ψυχές, ανθρωπιά και φιλοζωία.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO