Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Αγροτικά-Κτηνοτροφικά Νέα

Αποστομωτική η Ρούλα Γιαβούρογλου για τα αδέσποτα στο Δημαρχείο Ελασσόνας: «Ντροπή μας! Αυτήν είναι η παιδεία μας;»

Αποστομωτική ήταν η ιδρύτρια των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών Αδέσποτων Ρούλα Γιαβούρογλου όταν ζήτησε το λόγο για να ενημερώσει το σώμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας, για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην πόλη: «Έρχομαι σήμερα εδώ, αφού πήρα δέκα τηλέφωνα για να συναντηθώ με εσάς Δήμαρχε και αυτό δεν κατέστη εφικτό. Εδώ και ενάμιση χρόνο πήρατε μια πρωτοβουλία με μια επιτροπή από κτηνιάτρους και έχουν γίνει στην πόλη 19 στειρώσεις, 19 τσιπαρίσματα, 19 αντιλυσσικά εμβόλια και μπράβο σας και συγχαρητήρια.

Εξετάσεις για χορήγηση άδειας γεωργικού μηχανήματος

Πραγματοποήθηκαν εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης γεωργικού ελκυστήρα. Στις εξετάσεις συμμετείχαν τα 35 άτομα, έγιναν με απόλυτη επιτυχία, με την συμμετοχή υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Ιατρικής κ.κ. Κωνσταντίνου Καραθάνου και Αλέξανδρου Ζιωγάκη.

Βρήκαν τρεις νέους οργανισμούς στο σπήλαιο Μελισσότρυπα Ελασσόνας

Τρεις νέοι οργανισμοί μοναδικοί στον κόσμο ανακαλύφθηκαν στο σπήλαιο Μελισσότρυπας Ελασσόνας μετά από έρευνα 5 ετών από επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου σε συνεργασία με τρία πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Τι απαντα η ΕτΕ στον κ. Χαλκίδη-Για τον κομμένο πλάτανο

Ευθύς ε΄ξ αρχής δηλώνουμε ότι δεν θα γκρεμιστούμε στο γλωσσικό αλλά και υβριστικό επίπεδο του κ. Χαλκίδη πού παραπέμπει σε καταγώγια για να του απαντήσουμε, ούτε και θα κρίνουμε τον ίδιο, δηλαδή τι σόι άνθρωπος είναι, όπως λέγει και ο λαός μας, όπως αυτός έπραξε επιτιθέμενος απρεπώς και με ύβρεις εναντίον του εκδότη της εφημερίδας, θα παραμείνουμε στις πράξεις του ως  τέως Αντιδημάρχου και υπευθύνου από τον Δήμο για θέματα που αφορούν στο σύνολο τον τόπο.

Αποκατάσταση ζημιών και αντιπλημμυρικά έργα σε ρέματα της Ελασσόνας πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια με έργο 400.000 €

Κώστας Αγοραστός: «Αποκαθιστούμε τις ζημιές και δίνουμε λύση σε υπαρκτά προβλήματα»

Αιτήσεις για τον Δημοτικό λαχανόκηπο της Ελασσόνας

Αιτήσεις για τον Δημοτικό λαχανόκηπο της Ελασσόνας δέχονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συστάθηκε η αρμόδια επιτροπή που θα αξιολογήσει τις αιτήσεις των δικαιούχων.

Ο "πολιτισμός" μας στην Ελασσόνα ξεκινάει από τα πολλά τα λόγια και καταλήγει στην φόλα!

Αυτός είναι ο "πολιτισμός" μας στην Ελασσόνα, όταν δεν αφορά πολιτιστικές και χορευτικές εκδηλώσεις, όταν δεν αφορά φωτογραφίες και χειραψίες, γέλια και χαρές. Ο...συγκεκριμένος μάλιστα "πολιτισμός" είναι αντικείμενο ιδίαζουσας σημασίας ανάμεσα στο ερώτημα αν είναι πιο "χρήσιμος" στην κοινωνία ο εκ γενετής ανώμαλος ή ο εκ προδιαθέσεως ηλίθιος, που πετάει μια φόλα, νομίζοντας πως έτσι θα λύσει το πρόβλημα όταν γνωρίζει πολύ καλά

«ΈναρξηΠροηγούμενο123ΕπόμενοΤέλος»
Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO