Είστε εδώ:Οδηγός»Διασκέδαση»Καφενεία»Παραδοσιακό Καφενείο-Μεζεδοπωλείο-"Στου Μπούσια"

Αγροτικά-Κτηνοτροφικά Νέα

Συνελήφθη κάτοικος του Λουτρού από το Δασαρχείο Ελασσόνας

Συνελήφθη 56άχρονος κάτοικος του Λουτρού από το Δασαρχείο Ελασσόνας,

Μυστήριο με κτηνοτρόφο που βρέθηκε στα παρολύμπια να δραστηριοποιείται ενώ πάρθηκε απόφαση για την διοικητική αποβολή του και για ασφαλιστικά μέτρα!

Μυστήριο επικρατεί με κτηνοτρόφο που βρέθηκε, ενώ δεν είχε το δικαίωμα, όπως υποστήριξε ο κ. Μωραίτης, πρόεδρος της Συκαμινέας, να δραστηριοποιείται στα παρολύμπια εδάφη, με αποτέλεσμα κτηνοτρόφοι από το εν λόγω χωριό αλλά και την Κρυόβρυση να κατέβουν σύσσωμοι στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας και να ζητήσουν από το σώμα να πάρει εδώ και τώρα αποφάσεις για διοικητική αποβολή του εν λόγω κτηνοτρόφου και για ασφαλιστικά μέτρα!

Ολοκληρωτική καταστροφή καλλιεργειών στην Καρυά Ολύμπου

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες που καλλιεργούν εκτάσεις στην κοινότητα Καρυάς Ολύμπου μετά καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Φόλα σε σκυλί ιδιώτη! Ξέφυγε η κατάσταση στην Ελασσόνα!

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017
Φόλα σε σκυλί ιδιώτη! Ξέφυγε η κατάσταση στην Ελασσόνα!

Μέχρι σήμερα το σύνηθες φαινόμενο ήταν οι φόλες να πέφτουν στα αδέσποτα σκυλιά της πόλης, με την δικαιολογία ότι τα "κωλόσκυλα βρωμίζουν τον τόπο". Απανωτές φορές μάλιστα με ανακοινώσεις τους οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες Αδέσποτων τόνιζαν την ανάγκη για ψυχραιμία και κατήγγειλαν στην αστυνομία εγγράφως τα γεγονότα με τις φόλες και τους θανάτους των αδέσποτων, κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου και για τα δεσπωζόμενα σκυλιά της πόλης, αφού η φόλα δεν αναγνωρίζει οικόσιτο ή μη αν ειναι το ζωντανό.

Υφυπουργός και...Αρχηγός ευχήθηκαν στον γαμπρό τις καλύτερες ευχές!

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
Υφυπουργός και...Αρχηγός ευχήθηκαν στον γαμπρό τις καλύτερες ευχές!

Ο γάμος του Προέδρου των Κτηνοτρόφων της Επαρχίας Ελασσόνας, Θανάση Γεροφωκά ήταν αναμφίβολα το γεγονός του Σαββατοκύριακου αφού στα Καλύβια Ολύμπου ο δημοτικός σύμβουλος νυμφεύτηκε την αγαπημένη συζυγό του και βάπτισε το παιδί του, παρουσία πλήθους οικογενειακών φίλων, συναδέλφων και συνεργατών.

260 υιοθεσίες αδέσποτων για τους Ελασσονίτες Εθελοντές και παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα, η Ελασσόνα!

Την ντροπή του 2013 όπου η Ελασσόνα μετρούσε ήδη τότε 270 φόλες αδέσποτων μέσα στην πόλη και που το 2017 αυξήθηκε αυτό το αποτρόπαιο αρνητικό αποτέλεσμα κατά δεκαπέντε περιστατικά ακόμη, έρχεται να ισοσκελίσει και να αντιμετωπίσει μια...άλλη...ανθρώπινη και φιλόζωη Ελασσόνα, όπου ενώθηκε με αγάπη, αλληλεγγύη και ενεργοποίηση πάνω από 100 ανθρώπων μέσα σε δύο ημέρες, φτάνοντας τα τελευταία οκτώ έτη, να πραγματοποιήσει και να φτάσει στον αριθμό των 260 υιοθεσιών αδέσποτων, χάρη στην Ομάδα των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών Αδέσποτων.

Τρακτέρ καταπλάκωσε αγρότη στο Σαραντάπορο Ελασσόνας

Τραγικό τέλος βρήκε ένας αγρότης στο Σαραντάπορο Ελασσόνας όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του.

«ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος»
Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO