Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Η αλλαγή εικόνας στη Μαγούλα με τις συνεχείς παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του Προέδρου Στέφανου Στατήρη

Η αλλαγή εικόνας στη Μαγούλα με τις συνεχείς παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες του Προέδρου Στέφανου Στατήρη
Εκ της συντακτικής ομάδας

Η αλλαγή της εικόνας στο δημοτικό διαμέρισμα της Μαγούλας είναι εμφανής, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, αφού σε μόλις τρεις μήνες, υπό την προεδρία του Στέφανου Στατήρη υπάρχει μια γενικότερη ανασυγκρότηση δομικά και εμφανισιακά στο μικρό χωριό, στο κέντρο της Ποταμιάς.

Ο νέος πρόεδρος μέσα σε χρόνο ρεκόρ, αποφάσισε να καθαρίσει από χόρτα και σκουπίδια το μεγαλύτερο μέρος του χωριού, να προχωρήσει μαζί με τους εθελοντές του Μ.Ε.Σ. Μαγούλας σε δενδροφυτεύσεις, βαψίματα και περιποίηση ακόμη και των ακατοίκητων σπιτιών καθώς και σε μια αναδιοργάνωση του κτιρίου της Κοινότητας, εσωτερικά και εξωτερικά.

Μηχανήματα του Δήμου Ελασσόνας, ιδιώτες εθελοντές, κάτοικοι και ενεργοί πολίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους το τελευταίο διάστημα, υπό τον πρόεδρο του χωριού και προχώρησαν σε καθαρισμούς φρεατίων, μονοπατιών, πάρκων, περιμετρικά και στο κέντρο του δημοτικού διαμερίσματος.

Στα επόμενα σχέδια του προέδρου είναι η μεγαλύτερη ενεργοποίηση των εθελοντών, των κατοίκων και με τη κατάλληλη συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας, τον Δήμαρχο Νίκο Γάτσα, τους αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου, να αλλάξει ολοκληρωτικά η εικόνα του χωριού της Ποταμιάς.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.